Унгарското правителство е успяло да наложи декларираната воля на унгарците,

...
Унгарското правителство е успяло да наложи декларираната воля на унгарците,
Коментари Харесай

Орбан: Унгария не зависи от парите на ЕС

Унгарското държавно управление е съумяло да наложи заявената воля на унгарците, които гласоподаваха на изборите за Европейски парламент, като е сложило хора на високопоставени длъжности в Европейския съюз, които почитат народите и се опълчват на миграцията, съобщи министър председателят на страната Виктор Орбан, представен от електронното издание Hungary Today и " Фокус ".

Орбан настоя, че доста от проблемите на Европа са свързани с водачи в Европейски Съюз, които поддържат миграцията.

Той сподели, че претендентът на социалистите Франс Тимерманс, " претендентът на (американския милиардер Джордж) Сорос " е бил торпедиран. Междувременно водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер, добави министър председателят, няма да бъде началник на Европейската комисия, тъй като си е разрешил да приказва " неуважително за жителите на няколко страни, в това число Унгария ".

" Западняците и Централна Европа се съгласиха за немския министър на защитата Урсула фон дер Лайен ", добави Орбан. Вишеградската група я е класирала на трето място в листата си и в този момент ще има късмет председателството на комисията да направи Европа мощна, като в същото време се зачитат националните ползи, сподели той. Орбан също по този начин акцентира икономическите резултати и политическата непоклатимост на групата, която „ пази ползите на 63 милиона души с нужната тежест ”.
Унгарският водач съобщи, че Централна Европа е била подкрепена от Хърватия и Румъния, когато става въпрос за номиниране на висши европейски чиновници.

Що се отнася до фон дер Лайен, Орбан съобщи, че самият избор на „ немска майка на седем деца “ демонстрира „ ветровете на смяната “ в Брюксел. Той добави, че би било прибързано да честваме на този стадий, защото последните пет години бяха очевидци на " доста неточности в Брюксел " във връзка с тероризма, публичната сигурност, миграцията и стопанската система, които " би трябвало да бъдат отстранени ".

В отговор на въпрос за декларираната поддръжката на депутата от ръководещата партия „ Фидес “ за опозиционния евродепутат от Демократическата коалиция Клара Добрев да заеме поста вицепредседател на Европейския парламент – жест, отритнат от самата Добрев – Орбан уточни, че „ дясното е националистическа мощ, до момента в който лявото е интернационалистко “ и „ отбраната на родината е морално обвързване за десницата, само че явно това не е казусът при левицата “.

„ За левицата... да навреди на Унгария явно не е задоволително огромна цена за намаляване на дясното си крило “, добави той.

Що се отнася до фискалната политика на Европейски Съюз през идващите пет години, Орбан съобщи, че Унгария към този момент не зависи от финансирането от Европейски Съюз и добави, че стопанската система на Унгария може да процъфтява без тези средства. " Но, несъмнено, е по-лесно да успеем, в случай че бюджетът на Европейски Съюз също поддържа задачите на Унгария. "

От друга страна, Орбан съобщи, че миграционният напън върху Европа ще продължи да нараства. Досега европейските про-миграционни водачи поддържаха ограничения за граничен надзор „ целящи узаконяване на незаконната миграция “, настоя той. Унгария, от своя страна, желае да позволи казуса с намаляващото население посредством ограничения за поддръжка на фамилиите, добави унгарският водач.

Орбан упорства, че про-миграционните политици дължат своята поддръжка на „ нападателни, непрозрачно финансирани подправени цивилен организации “, които са в малцинство, когато става дума за отзиви по отношение на миграцията. Той добави, че " интернационалните мрежи зад тях, с Джордж Сорос като емблематична фигура " желаят да основат концепцията, че западните европейци " одобряват мигранти с отворени прегръдки ". Той сподели, че такива организации са получили огромни суми от бюджета на Европейски Съюз. Унгария желае да попречи на Неправителствени организации да получат достъп до средства на Европейски Съюз, които поддържат сходни организации, сподели Орбан. Финансирането за такива групи би трябвало да бъде от държавите-членки, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР