Унгарският премиер Виктор Орбан призова за преразглеждане на антируските санкции

...
Унгарският премиер Виктор Орбан призова за преразглеждане на антируските санкции
Коментари Харесай

Орбан подкрепи Макрон: Цената на конфликта в Украйна е разли...

Унгарският министър председател Виктор Орбан прикани за преразглеждане на антируските наказания и поддържа думите на френския президент Еманюел Макрон, че цената на спора в Украйна е друга за Европейски Съюз и Съединени американски щати, макар че те се придържат към едни и същи правила, оповестява ТАСС.

" Президентът Макрон е прав: цената на войната сред Русия и Украйна не е идентична от двете страни на Атлантика. Ако желаеме европейската промишленост да оцелее, тогава би трябвало бързо да разгадаем казуса с европейската енергийна рецесия. Време е да преразгледайте глобите “, написа през вчерашния ден Виктор Орбан на страницата си в Туитър.

Еманюел Макрон разгласи, че има разлика в цената на обстановката в Украйна за Брюксел и Вашингтон на 4 декември в изявление за американския ефирен канал CBS. Френският президент добави, че потребителите в страните от Европейски Съюз са принудени да заплащат високи цени за енергийни доставки от Съединените щати, което се отразява отрицателно на връзките и на конкурентоспособността на европейските страни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР