Унгарският премиер Виктор Орбан приветства германския канцлер Ангела Меркел в

...
Унгарският премиер Виктор Орбан приветства германския канцлер Ангела Меркел в
Коментари Харесай

Кратки новини

Унгарският министър председател Виктор Орбан приветства немския канцлер Ангела Меркел в град Шопрон, с цел да отбележат главен миг при рухването на Желязната завеса през 1989 година Срещата в понеделник ги събра, с цел да отпразнуват разрушаването на историческа преграда в Европа, само че въпросът по какъв начин би трябвало да се ръководи континентът, в този момент обтегна връзките сред двамата водачи през последните години

Путин се срещна с Макрон

Руският президент Владимир Путин направи еднодневна работна аудиенция във Франция. Двамата с френския водач Макрон разискаха разрешаването на рецесията в Украйна и редица други интернационалните проблеми.

Арести поради връзки с ПКК

Турската полиция е арестувала 418 индивида в 29 провинции в границите на акция против последователи на ПКК. По-рано бе обявено за промяната на прокюрдските кметове на Диарбекир, Ван и Мардин с назначени от държавното управление шефове. Тримата кметове са упрекнати в разнообразни закононарушения, в това число участие в терористична организация.

Търсят изчезнали пещерняци

Голяма избавителна интервенция е проведена в Полша за намиране на изчезнали пещерняци. Спасителите се притесняват, че може да отнеме дни или даже седмици, с цел да доближат до изчезналите пещерняци. Те се борят да спасят двама пещерняци в Полша след изгубването им в стеснен тунел, който се е наводнил, блокирайки изхода им от пещерата.

Алигатори " превзеха " Флорида

Всеизвестна истина е, че алигатори могат да се открият на процедура на всички места във Флорида. Но в този момент тези хищни влечуги са завладяли и градовете в щата. На видео в обществените мрежи се вижда голям алигатор, който плува по време на проливен дъжд посред натоварена улица, а различен беше сниман да прескача много ловко ограда на частен дом.


Около 40 обитаеми места са евакуирани поради бързо разрастващите се горски пожари на Гран Канариа - огромния остров от испанските Канарски острови в Атлантическия океан. Заради високите температури и ниската мокрота в планините на острова е доста мъчно да бъде следен " извънредно нападателният " огън
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР