Унгарският политик и евродепутат Йозеф Шайер подаде оставка, след като

...
Унгарският политик и евродепутат Йозеф Шайер подаде оставка, след като
Коментари Харесай

Унгарски евродепутат подаде оставка заради сексскандал в Брюксел

Унгарският политик и евродепутат Йозеф Шайер подаде оставка, откакто беше арестуван на секс празненство в Брюксел в петък вечерта, нарушавайки белгийските ограничения против ковид. За това заяви " Брюксел Таймс ", представен от БГНЕС.
По-рано " Derniere Heure " заяви за, в това число евродепутат, по време на която полицията е арестувала всички участници. Въпросният евродепутат е бил Йозеф Сайер.
 Брюксел остава без Коледен базар Брюксел остава без Коледен базар
Градските управляващи в Брюксел са взели през днешния ден решение Коледният базар в столицата тази година да не се състои, оповестиха локални медии, цитира...
Днес Шайер излезе с изказване, в което признава, че е участвал на това, което той назова „ частно празненство “.
„ Съжалявам, че съм нарушил разпоредбите за събиранията “, сподели той. „ Това беше и аз ще понеса следствията, които идват дружно с него. “
Полицията заяви, че в евродепутата е намерено хапче екстази. Сайер отхвърли да е негово владеене.
Партито се е провело в апартамент в " Rue des Pierres ", в центъра на Брюксел. Предполага се, че евродепутатът се е опитал да избяга по водосточната тръба, когато полицията е влезнала, само че е бил заловен и разпитан.
 Коронавирусът затвори съвсем всичко в Брюксел Коронавирусът затвори съвсем всичко в Брюксел
От през днешния ден в Брюксел влизат в действие спомагателни ограничения против ковид, написа БГНЕС, позивавайки се на кореспондента на БНР. Вечерният ча...
На всички присъстващи, измежду които и дипломати, е наложена санкция от 250 евро, защото. Полицията е разкрила и опиати на местопроизшествието. За случая били известени прокуратурата и кмета на Брюксел.
Шайер, прочут като ултраконсервативен политик, е разгласил през днешния ден известие, в което се извинява на фамилията си и на своите гласоподаватели поради присъединяване си в " частното празненство ".
Шайер е изтъкнат член на партия " Фидес " на унгарския министър председател Виктор Орбан. Миналия уикенд той ненадейно подаде оставка като член на Европейския парламент. Политикът разгласи публично, че го е направил „ след дълъг интервал на размисъл “ и „ тъй като към този момент не може да се оправи с напрежението в ежедневните политически битки “.
През последните години партията се афишира като съперник на равните права на ЛГБТ общността в Унгария.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР