Унгарският министър-председател Виктор Орбан подлага на критика политиката на Европейския

...
Унгарският министър-председател Виктор Орбан подлага на критика политиката на Европейския
Коментари Харесай

Орбан критикува политиката на ЕС към Русия

Унгарският министър-председател Виктор Орбан подлага на рецензия политиката на Европейския съюз във връзка с Русия в изявление за излезлия през днешния ден в. „ Велт ам Зонтаг “.

Европейски Съюз не схваща, че във връзка с Русия би трябвало да се показва по едно и също време и мощ, и подготвеност за съдействие. Европейската политика към Русия е неприятна, тъй като е прекомерно едностранчива. Унгария е с релативно въздействие, думата имат огромните страни в Европейски Съюз, които безусловно желаят наказания против Русия. Ние се отказахме от нашето несъгласие [в подтекста на ограничаващите мерки], с цел да се резервира сплотеността на Евросъюза, акцентира Орбан.

Трябва да се признае, споделя още той, че Путин още веднъж направи страната си мощна. Русия още веднъж е един от актьорите в международната политика. За Запада преди всичко е свободата. В Русия на първо време става дума да се държи сплотена голямата страна, а всичко останало идва по-късно. Европейски Съюз не схваща Русия, счита унгарският министър председател. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР