Унгария защити антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените нации

...
Унгария защити антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените нации
Коментари Харесай

Унгария защити антиимигрантските си политики пред ООН

Унгария отбрани антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените народи с аргумента, че е решена да резервира хомогенното си християнско общество, съобщи Ройтерс.

 © Българска телеграфна агенция
„ Първо и най-важно, държавното управление е твърдо уверено, че унгарският народ има правото да живее в сигурност, без да го е боязън от терористични зверства “, съобщи през днешния ден външният министър Петер Сиярто пред Комитета на Организация на обединените нации за цивилен и политически права.

Унгария има „ горчив опит “ от 2015 година, когато през територията ѝ минаха половин милион мигранти, „ незачитайки никакви правила “, сподели той.

Повечето от тях бяха мюсюлмани, бягащи от спорове в Близкия изток. Будапеща отговори с издигането на ограда по границата си и отменяне на предложенията на Европейски Съюз за следствие на мигранти въз основата на квотна система.
Петер Сиярто, външен министър на Унгария: Унгарското държавно управление не позволи незаконни мигранти и няма да позволява в бъдеще. Унгарците са живели през последните 1000 години в християнско общество, в интегрирано и хомогенно общество, което считаме за скъпо и продължаваме да държим на това.
Той добави, че неправителствените организации, които лобират за повече приемливост към имиграцията, не са определени и не съставляват унгарския народ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР