Умората е основната причина за загубата в световната квалификация с

...
Умората е основната причина за загубата в световната квалификация с
Коментари Харесай

Хубчев посочи умората като основна причина за загубата в Холандия

Умората е главната причина за загубата в международната подготовка с Холандия (1:3), разгласи селекционерът Петър Хубчев при завръщането на тима в България. Той повтори и думите си след дуела, че е част от футболистите одобряват мястото си в националния отбор за даденост.

" Очевадно беше, че ние бяхме по-измореният тим. Много по-изморени. Не можахме да се бием по този начин, както ние искахме, и както мисля, че е вярно. Това е най-общо казано. Иначе се видяха и други елементи ", съобщи Хубчев от летище " София ".

Попитан какво е обяснението му за насъбраната отмалялост, селекционерът отговори: " Много са обясненията. Много е елементарно да се намерят пояснения. Ще търсим по-големи аргументи обаче. "

По думите му някои от главните футболисти би трябвало да поемат повече отговорност. " Разочарован не съм, само че знам какво могат. Трябва повече да се дава и по-голяма отговорност да има. Това въпреки всичко е народен тим ", сподели още Хубчев.

Той не пожела да уточни съответни играчи, от чието себераздаване не е удовлетворен. " Но това е доста сериозна тематика и тук имаме доста какво да подобрим ", добави треньорът. По думите му този проблем не е неотдавна и мачът с Холандия не е първият, в който го е забелязал.

Хубчев показа, че е имало справедливи аргументи в стартовия състав да стартират Александър Цветков и Атанас Зехиров, а Георги Миланов и Симеон Славчев да останат на пейката. Славчев размени Цветков още в 24-ата минута, а Миланов се появи вместо Зехиров на почивката.

" Не желая да изпадам в детайлности, тъй като такива правила съм приел. Има справедливи аргументи, ще ви кажа. Георги Миланов прекъсна тренировката там, получи болежка в коляното при един удар. Мони Славчев, нагледно казано, едвам дишаше, ужасно изтощен беше. Влизането му след това сподели, че в действителност момчето е доста изморено, защото той има проблеми в подготовката ", изясни селекционерът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР