Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие на издателство Сиела

...
Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие на издателство Сиела
Коментари Харесай

Отговорите на много родителски въпроси са в "Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развитие"

Умно бебе. Пътеводител за ранното детско развиване " на издателство " Сиела " съдържа потребна информация за всичко, обвързвано с бременността и все по-популярната " пренатална стимулация " – опитите за връзка и стимулация на бебето още в утробата посредством говорене, музика, диета и метод на живот.

Авторката Ива Александрова в детайли разказва умственото и двигателно развиване на бебето през първата година – с календар по месеци за това какво може да се чака като смяна в развиването на детето в този интервал и какви биха били аргументите за закъснение на развиването при такива. Практическите препоръки, свързани със симулирането на умственото развиване през втората и третата година на живота посредством игри, са подкрепени с резултати от научни проучвания.

Ива Александрова опровергава някои необятно публикувани практики като гледането на телевизия или записването на детето на разнообразни езикови курсове на най-ранна възраст, като дава образци от личната си процедура за изоставащи в развиването си деца – жертви на болните упоритости на родителите си или пък на тяхната незапознатост.

Ива, както я познават множеството родители, е бакалавър и магистър логопед от Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Специализира в региона на ранното детско развиване и има ползи в региона на ранното влияние при отзивчиви нарушавания. Автор е на десетки изявления, свързани с нарушаванията на развиването, и преподавател на конгреси за фамилията, увереното родителство и ранното детско развиване.

Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР