Умен диспенсер за вода приготвя свежи напитки от чешмяна вода

...
Коментари Харесай

Смарт-диспенсър сервира ултра-чисти напитки


Умен диспенсер за вода подготвя свежи питиета от чешмяна вода (снимка: )

Все повече хора се чудят по какъв начин да се отърват от вездесъщите пластмаси на петролна основа. Сега един нов, смарт-диспенсър разрешава наливане на вода без потребление на бутилки, като предлага разнообразни варианти за питиета. Хитро, нали?

Машината се споделя Bevi и има две разновидности – свободно стояща и настолна. Вместо да се зарежда с бутилка вода, диспенсерът се свързва към съществуващото водоснабдяване. След това технология с интелигентни функционалности, ръководена посредством Wi-Fi, приготвя филтрираната вода за наливане.

Потребителите могат да избират сред газирана или елементарна вода, да прибавят кофеин или електролити и да основават комбинации с плодови аромати. Напитките могат да са студени или със стайна температура, а чистата вода може да се налива и гореща – за чай.
още по темата
Екранът демонстрира информация, като да вземем за пример количеството захар, кофеин и калории в дозата, поискана от потребителя. Настолният модел на диспенсера предлага опростена селекция от същите варианти, само че заема по-малко място от стоящата.

Всички питиета, които смарт-диспенсерът подготвя, са естествено ароматизирани, без изкуствени подсладители или аромати. Вместо това машината разчита на плодови екстракти. Всички усети са веган, сертифицирани без натрий, глутен и ГМО.

Създателите на диспенсера настояват, че всяка машина замества 30 000 бутилки и кутии за питиета. Това е голяма опция за икономисване на разноски, понижаване на замърсяването, само че също и огромно улеснение, тъй като на компаниите не се постанова да купуват и презареждат туби с вода.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР