Уляновският автозавод обяви, че ще добави нов експортен пазар към

...
Уляновският автозавод обяви, че ще добави нов експортен пазар към
Коментари Харесай

УАЗ излиза на пазара в САЩ

Уляновският автозавод разгласи, че ще добави нов експортен пазар към досегашните си: съветският производител се снабди с първия си дистрибутор в Съединени американски щати. За пазара на машините оттатък Океана ще дава отговор компанията Bremach Inc. Последната е с италиански корени, като прави и специфични офроуд машини въз основата на бусове и камиони Iveco.

Оказва се, че още през октомври от УАЗ са изпратили в Калифорния два всъдехода Patriot с автоматизирана скоростна трансмисия и по-високо равнище на съоръжение. Машините минават проби и сертификация, с цел да могат да бъдат продавани на локалния пазар, написа automedia.investor.bg

На американския уебсайт на компанията Bremach към този момент участват и взъдехода, и пикапът на УАЗ. Te, обаче са под други имена: Patriot е Bremach Taos, а товарната машина е Bremach Brio Pickup. Интересното е че в Съединени американски щати има още един SUV с името Taos - нов кросоувър на Volkswagen. И е доста евентуално машината да смени още един път названието си. Оригиналното си име съветският джип също не може да употребява, защото е патентовано за стилен модел на Jeep.

UAZ Patriot ще се предлага в Съединени американски щати с 2,7-литровия си бензинов мотор, постигащ оптималната мощ от 150 конски сили. Машината разчита на 6-степенна автоматизирана скоростна кутия Punch Powerglide и е оповестена от вносителя като Premium 4x4 SUV. Стартовата й цена е 26 405 $ или с към 7000 повече, в сравнение с коства в Русия.

Що се отнася до пикапа, за него е планувана цена от 27 882 $, което отново е с към 7000 повече в сравнение с в родината му. И двете машини ще оферират гаранция от 5 години или 60 000 благи на целия автомобил и 10 години или 120 000 благи на мотора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР