Ултрасите на Айнтрахт (Франкфурт) вече се наложиха като най-сериозната гостуваща

...
Ултрасите на Айнтрахт (Франкфурт) вече се наложиха като най-сериозната гостуваща
Коментари Харесай

Феновете на Айнтрахт с рекордна офанзива за Милано

Ултрасите на Айнтрахт (Франкфурт) към този момент се постановиха като най-сериозната гостуваща агитка в европейските клубни шампионати този сезон, а на следващия ден вечер в Милано щe се опитат да подобрят личния си връх. Феновете на “орлите” държат най-хубавото достижение за брой последователи, посетили мач на собствен тим в Лига Европа надалеч от вкъщи. През 2013 година при визитата на Бордо на стадиона участват близо 12 000 души, които поддържат Айнтрахт.

Сега за Милано потеглят близо 15 000 последователи на носителите на Купата на Германия, като всички те се надяват, че ще могат да си обезпечат места на “Джузепе Меаца”, въпреки от Интер да има удостоверение за “само” 13 500 обезпечени билети за почитателите на немския отбор.

Клубното управление на Франкфурт регистрира, че има късмет всички да влязат на стадиона, а като образец дават последното домакинство на Интер в Лига Европа - против Рапид (Виена). Тогава на “Меаца” има едвам 32 000 ентусиасти на домакините и то в случай, че оборудването е с потенциал от малко над 80 000.

Втората осминафинална среща сред Интер и Айнтрахт е на следващия ден вечер от 22:00 часа българско време. Първият мач на “Комерцбанк Арена” приключи при тъждество 0:0. Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 14 март  Интер 22:00предстои  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР