Улови момента въвежда високите технологии в дома ни Новото предаване

...
Улови момента въвежда високите технологии в дома ни Новото предаване
Коментари Харесай

Предаване за иновации стартира в ефира на БНТ тази неделя

„ Улови момента ” вкарва високите технологии в дома ни

Новото предаване „ Улови момента ” ще осведоми феновете на Българската национална телевизия за напредъка в света на технологиите, нововъведенията и научните достижения, които трансформират света към нас със светкавична скорост.

Основната концепция на предаването е освен да сме наясно с последния зов на техниката, само че и да извлечем всички на практика изгоди от най-новите открития.

В пилотния брой ще разкажем всичко за електрическите автомобили - каква скорост подвигат, по какъв начин и къде се зареждат, имат ли преимущества пред бензиновите коли и до каква степен са публикувани у нас. Зрителите ще видят също мотоциклети и лодки, които се движат на ток и даже летящи едноместни електрически скутери видео камери, които могат да излъчват онлайн.

Предаването с водещ Милен Атанасов започва в ефира на БНТ1 тази неделя, 30.09.2018, незабавно след обедната емисия вести от 12.30 до 13.00 ч.

„ Улови момента ” се снима напълно на терен и развива посредством нов и автентичен жанр тематиките, свързани с нововъведенията, моделите за стабилно развиване, както и с работещите решения за по-интересен, деен и първокласен живот на локално и световно равнище.

Продукцията насочва нов взор и към позабравените обичаи, достижения, занаяти и опциите за актуалното им приложение и съчетаване с настоящите технологии. Хуморът и занимателното отношение ще се съчетават със съществено тестване на уреди, приложения, нововъведения в региона на технологиите, инструментите, храните и превоза.

Зрителите ще получат любопитна информация по какъв начин да почиват интензивно и даже рисково, по какъв начин да си основат здравословни привички или да развият енергийна самостоятелност за домовете и офисите.

Изобретения и нововъведения от равнище „ направи си самичък “ до съвременни технологии, развивани от мегакорпорации, намират място в предаването под формата на настояща информация от профилирани международни медии и канали.

Водещият на предаването Милен Атанасов е един от създателите на рубриката на Българска национална телевизия „ Зелена светлина “ и има дълготраен опит като публицист и интернационален редактор в нюзрума на Българска национална телевизия. Режисьори са Мария Христова и Добромир Паласков, сценарист е Биляна Бонева, оператор Владимир Богдански.

Премиерата на „ Улови момента ” е на 30 септември в 12:30 ч. в ефира на БНТ1.

Повторенията може да гледате на 1 октомври от 04:15 ч. още веднъж по БНТ1, както и по БНТ4 на 2 октомври в 22:30 ч. и на 4 октомври в 1:40 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР