Улеснява миграцията на корпоративни ресурси към облакаДа имаш ресурси в

...
Улеснява миграцията на корпоративни ресурси към облакаДа имаш ресурси в
Коментари Харесай

Equinix разширява партньорството с Google Cloud

Улеснява миграцията на корпоративни запаси към облака

Да имаш запаси в облака към този момент не е отличаващ фактор, а основен бизнес актив ”, съобщи Юджийн Берген Хенехауен, президент на Equinix за района EMEA
(снимка: Bircan Tulga, Black Edge Productions / предоставена от Equinix)

Глобалната компания за взаимосвързаност и центрове за данни Equinix става Preimier Partner на Гугъл Cloud. Партньорство ще разреши на организациите по света да свързват по-лесно и да мигрират приоритетни  корпоративни запаси към облака.

„ Дигиталните бизнеси в района на EMEA и по света се развиват с доста висока скорост. Да имаш запаси в облака към този момент не е отличаващ фактор, а основен бизнес актив ”, съобщи Юджийн Берген Хенехауен, президент на Equinix за района EMEA.

Най-новото световно изследване на компанията за трендовете в ИТ сферата демонстрира, че по-голямата част от ИТ водачите, интервюирани в EMEA, ще мигрират повече функционалности в облака в границите на тази година.

„ Статусът на Premier Partner на Гугъл Cloud ни разрешава да вършим това по-лесно. Предвид световните провокации, пред които ще бъдем изправени в резултат на COVID-19, това става още по-важно ”, акцентира Хенехауен.
още по тематиката
Като поддържа гъвкава и скалируема връзка към Гугъл Cloud в действително време за клиенти, сътрудници и снабдители, Equinix обезпечава сериозно значими решения за цифрови бизнеси, които желаят да се възползват от облачните решения. „ Това е основен приоритет за нас ”, съобщи Ройс Томас, старши вицепрезидент „ Global Account Management ” в Equinix.

По неговите думи, узаконяването като Premier Partner акцентира дългогодишно партньорство на Equinix с Гугъл Cloud и основната роля, която компанията има в един ориентиран към облачните решения свят.

ИТ тактиките в световен мащаб все по-често се насочват към хибридни мултиоблачни решения, заради тяхната еластичност и скалируемост. Equinix обезпечава частна взаимосвързаност за компании с активност на разнообразни пазари, с цел да усъвършенства техния световен обсег и безпроблемно свързване с основни клиенти, сътрудници и снабдители.

Клиентите, употребяващи услугите за взаимосвързаност на Equinix, могат също да се възползват от поддръжка при конфигурацията на тяхната телекомуникационна архитектура и услуги, с цел да ускорят цифровата промяна.

Комбинацията от услугите Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric) и Гугъл Cloud Interconnect ще обезпечи по-гъвкави и скалируеми хибридни мултиоблачни услуги, които в допълнение подкрепят цифровата промяна и растежа на бизнеса.

Същевременно интеграцията на Equinix SmartKey и Гугъл Cloud External Key Manager (EKM) дава на клиентите предпазени услуги за предпазване на ключове, криптиране и токенизация, ориентирани към усъвършенствана продуктивност и понижен риск. Това също по този начин обезпечава сходство с условията за ръководство и регулаторна съгласуемост в цифровата среда.

Като спомагателна помощ за фирмите, които желаят да опростят хибридните мултиоблачни инфраструктури, неотдавна Equinix направи едно от най-големите разширения на ECX Fabric, в това число и в България. Компанията обезпечи по-голям достъп до екосистемата си от облачни решения, мрежи, сътрудници и клиенти.

Към момента Equinix обезпечава над 35% от директната съгласуваност към Гугъл Cloud допълнително от 35 метро местоположения посредством профилирани корпоративни или партньорски GCI услуги.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР