Укриващият се от българското правосъдие в Дубай Георги Попов заяви,

...
Укриващият се от българското правосъдие в Дубай Георги Попов заяви,
Коментари Харесай

Дясната ръка на Божков: Може да не джиросам акциите на Левски на Сираков! Условието е едно

Укриващият се от българското правораздаване в Дубай Георги Попов съобщи, че той и Васил Божков ще джиросат акциите на Левски на Наско Сираков безплатно. Тази поръчка дясната ръка на Васил Божков даде в изявление за bTV.

" Направихме го, с цел да избегнем сигурния банкрут на клуба, който щеше да се случи. Хората щяха да считат, че ние сме тези, които го желаят. Ние сме единствените дали наши пари след платени налози и не бихме желали. Искаме да избегнем обществено напрежение.

" Даваме акциите безплатно. Г-н Сираков какво да ни заплати? 25 милиона? Няма по какъв начин. Даваме ги безплатно, с цел да върви клубът напред ", добави той.

" Единственото, което може да се случи е господин Борисов да промени решението си, тъй като сега те са джиросани на него. Ако той вземе някакво друго решение в границите на периода, който е разгласен в писмото, несъмнено, те ще му бъдат върнати, с цел да се разпореди той с тях. Така че джирото ще бъде положено, откакто изтече срокът на неговия безмълвен отвод, или той реши да се разпореди с тях. Този период изтича в четвъртък ", добави Попов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР