Укрепване на стари английски дворове извършвал пловдивския бизнесмен Мирослав Стамов

...
Укрепване на стари английски дворове извършвал пловдивския бизнесмен Мирослав Стамов
Коментари Харесай

Адвокатът на Стамов, прокопал сгради под Главната: Укрепват се английски дворове, това не са тунели

Укрепване на остарели британски дворове правил пловдивския предприемач Мирослав Стамов под постройките на Главната на Пловдив. Това съобщи юристът Борислав Кобуров пред Нова ТВ.

„ Това съставляват, по остарял архитектурен проект, британски дворове. Не съм осведомен механически каква е височината на този вид двор, само че господин Стамов е открил, че има сриване и е почнал строително-монтажни действия за подсилване структурата на фасадата”, уточни юристът на уличения.

Защитникът изрече и позиция в отговор на констатацията на районната администрация за нелегално строителство.

„ Г-н Стамов е реагирал съответно и е изискал експертно мнение, което е входирано в администрацията. Доколкото виждам, няма тунели, а пропаднал британски двор”, сподели още Кобуров.

Според кмета на Район „ Централен” Стамов е направил опит да усили размери търговски площи, с цел да ги отдава чартърен.

„ Не съм уверен, че има такова увеличение, няма такива търговски площи. Нека администрацията си прави работата доста по-добре”, прикани адв. Кобуров.

Защитникът беше безапелационен, че достъпът до пространствата е безусловно свободен. Няколко пъти е била осъществена инспекция от представители на полицията и общината, както и НИНКН, като никога не можело да става за иманярски действия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР