Украйна призова да засили военното сътрудничество с Киев и да

...
Украйна призова да засили военното сътрудничество с Киев и да
Коментари Харесай

Украйна поиска от НАТО санкции за Русия

Украйна прикани да ускори военното съдействие с Киев и да приготви пакет от ограничения, в това число наказания, за въздържане на от офанзиви против страната. Изявлението беше направено от украинския външен министър при идването му за договаряния с първите дипломати на страните от НАТО в Рига.

Като част от този пакет НАТО би трябвало да приготви стопански наказания, които да бъдат наложени на Русия, в случай че тя „ реши да избере най-лошия сюжет “, и да ускори военното и отбранителното съдействие с Украйна, сподели още Дмитро Кулеба.
Путин: Ще действаме още в този момент, в случай че НАТО премине " алените линии " поради Украйна
Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че Русия ще бъде принудена да работи, в случай че НАТО пресече " алените линии " по рецесията с Укр...

За през днешния ден в Рига е планувана среща на генералния секретар на и с министъра на външните работи на Грузия Давид Залкалиани.

На конференция по-късно през днешния ден се чака държавният секретар на Съединени американски щати да опише повече елементи от разследващата информация за съветските планове по отношение на Украйна, с която Вашингтон разполага.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР