Украйна обвини Русия в намеса в президентските избори, информира Ройтерс,

...
Украйна обвини Русия в намеса в президентските избори, информира Ройтерс,
Коментари Харесай

Украйна обвини Русия в намеса в президентските избори

Украйна упрекна Русия в интервенция в президентските избори, осведоми " Ройтерс ", представена от " Накратко.бг ".

``
реклама

Службата за сигурност на Украйна упреква Москва, че се намесва в изборния развой на страната посредством построяването на противозаконни структури за подкрепяне на избран претендент да завоюва вота.

Украйна ще организира президентски избори в края на март.

Заместник-директорът на Службата за сигурност Виктор Кононенко съобщи на конференция, че група съветски жители и техните украински колаборационисти са употребявали рушвети за основаване на мрежа от хора,готова да гласоподава за избран претендент и за оказване на въздействие върху публичното мнение.

Тези дейности са противозаконни и оказват въздействие върху изборните резултати, акцентира той и добави, че в заговорa вземат участие " жители на Украйна, които сътрудничат на съветски структури отдавна ".

Кононенко отхвърли да разкрие кой от 44-те регистрирани претенденти се облагодетелства от схемата.

Президентът Петро Порошенко, опозиционният водач Юлия Тимошенко и комикът Владимир Зеленски са любимци за президентския пост. Последните социологически изследвания слагат Зеленски преди всичко, следван от Порошенко и Тимошенко.

Москва отхвърля обвиняванията на Украйна за изборна интервенция.

Кононенко заяви още, че уредниците на схемата за пазаруване на гласове са се надявали 680 000 души да гласоподават за техния претендент.

В тази пирамида са забъркани жители на Русия, жители на други страни и жители на Украйна, които са взели участие в работата на политически щабове на територията на Русия. Ние работим върху съветски следи, изясни украинският представител.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР