Украинското министерство на отбраната изрази съмнение, че човекът посетил Мариупол,

...
Украинското министерство на отбраната изрази съмнение, че човекът посетил Мариупол,
Коментари Харесай

Двойник на Путин бил в Мариупол

Украинското министерство на защитата изрази подозрение, че индивидът посетил Мариупол, не е същинският Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

" Защо сте сигурни, че това в Мриупол е бил Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През? Нямаме никакви доказателства. На тези фрагменти в действителност е сниман човек, който наподобява на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", сподели представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Андрий Юсов, представен от " Украинская истина ".

Според него  " това е добра театрална постановка ", а съветската агитация умее да прави " постановки ". 

" Ако той е жив, нормално го виждаме на срещи на дълга маса, на голямо разстояние от живи хора. Едната му ръка трепери има и доста други присъщи черти, които са присъщи за самия Путин. Такива не видяхме в нощната разходка из Мариупол и при срещите с цивилни в дворовете ", означи Юсов.



Той уточни, че сега експертната общественост спори дали Путин е жив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР