Украинският военен пилот капитан Владислав Волошин, когото Русия посочи като

...
Украинският военен пилот капитан Владислав Волошин, когото Русия посочи като
Коментари Харесай

Украинският пилот, обвиняван от Русия за свалянето на MH17, се самоуби

Украинският боен водач капитан Владислав Волошин, който Русия уточни като виновен за свалянето на гражданския полет MH17 на Малайзийските авиолинии, е бил открит мъртъв в жилището си, оповестява The Times.
Според украински медии главната версия за случилото се с Волошин е самоубийство. Полицията смята, че Волошин се е прострелял, само че тече следствие. Това се е случило в жилището на 29-годишния водач - в град Николаев. Всъщност фамилията на водача е било в жилището, когато той се е самоубил и свидетелства, че той е страдал от меланхолия.
Украинският водач отхвърляше обвиняванията, че е свалил MH17 над източната част на Украйна. Теорията беше насърчавана от Русия, на база на информация от " секретни източници ". Всички 298 души на борда на полета от Амстердам до Куала Лумпур починаха.
През 2016 година след следствие, траяло две години, нидерландски специалисти показаха неоспоримо съгласно тях доказателство, че самолетът е бил ударен от ракети " земя - въздух " " Бук " над Източна Украйна. Ракетите се употребяват от проруските сепаратисти.
Волошин има 33 бойни задачи против цели в сепаратиските региони в Украйна, където на власт са подкрепяни от Руската федерация паравоенни формирования.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР