Украинският промоутър Олександър Красюк, който представлява интересите на бившия абсолютен

...
Украинският промоутър Олександър Красюк, който представлява интересите на бившия абсолютен
Коментари Харесай

Усик разчиства пътя на Кобрата

Украинският промоутър Олександър Красюк, който съставлява ползите на някогашния безспорен международен първенец в полутежка категория - Олександър Усик, удостовери, че Дерек Чисора ще е идващият противник на неговия боксьор.

Преди няколко дни в Instagram профила на Еди Хърн се появи фотография от среща сред него, Олександър Красюк и Джошуа, на която евентуално са разискали обстановката по отношение на възможен конфликт. 

Красюк разясни, че екипът на Усик е решил той първо да се приспособява в тежка категория и да усили известността си, а по-късно да влезе в борба със международния първенец на WBO, WBA, IBO и IBF в тежка категория - Антъни Джошуа.

" Следващият мач на Олександър Усик е с Дерек Чисора. Така той ще се снабди с още почитатели, защото сполучливото му показване против Чисора ще му даде опция да стане по-популярен, прочут и да притегли повече внимание към себе си ", сподели Красюк.

Преди няколко дни Еди Хърн също удостовери, че дуелът на украинеца против Чисора ще се състои на 28-и март в Лондон. 

" Обясних на Усик, че първо би трябвало да се бие с Чисора и чак по-късно с Джошуа. AJ също е наясно със обстановката. Сега за нас е по-важно да намерим дата за конфликта с Чисора, а 28-и март е съвършена за това ", призна Усик. 

" Надяваме се да се случи в О2 Арена в Лондон. След това април месец следва мач с Дилиан Уайт и през май или юни - мач с AJ. Но до тогава има много време ", зааяви Усик. 

Според Красюк е прекомерно рано да се твърди, че тази дата е утвърдена като публична, тъй като занапред следва доста работа.

" През идващите три-четири дни ще бъде взето дефинитивно решение за датата, мястото и формата на мача ", заключи Александър Красюк.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР