Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски със законопроект за санкции срещу Иран за срок от 50 години

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е внесъл законопроект, според който Украйна ще вкара наказания против съдружника на Русия Иран за период от 50 години, заяви ръководителя на канцеларията на Зеленски Андрий Ермак, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10603
Киев и неговите съдружници настояват, че Иран е доставил оръжия на Русия, в това число стотици дронове, от началото на съветската инвазия в Украйна през предходната година. Техеран отхвърля тези обвинявания. Ако бъде признат от украинския парламент, законопроектът ще приключи преноса на ирански артикули през Украйна и нейното въздушно пространство и ще вкара търговски и финансови наказания, както и наказания в областта на технологиите, против Иран и неговите жители. 

Киев през днешния ден съобщи, че нощес Москва е направила най-голямата офанзива с дронове против Украйна, като е употребила 54 дрона иранско произвеждане. Украйна съобщи, че е свалила 52 от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg