Украинският президент Володимир Зеленски задейства санкции срещу 185 компании и

...
Украинският президент Володимир Зеленски задейства санкции срещу 185 компании и
Коментари Харесай

185 компании и лица са с черен печат за Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски задейства наказания против 185 компании и лица, които поддържат войната на Русия против Украйна, с напомнянвто, че това се случва в 12-тия месец от началото на войната, съобщи ДПА.

Компаниите и предприемачите, които правят железопътен транспорт на личен състав и военно съоръжение в употребява на " страната агресор ", ще бъдат осъдени, съобщи Зеленски във вечерното си видео послание. Той сподели, че конфискуваните активи ще бъдат употребявани в интерес на националните отбранителни старания.

Беларуски компании, които оказват помощ на Русия с доставки, също са в листата, включващ 182 компании и три лица.

Зеленски сподели още, че Украйна работи за това други страни също да блокират активите на фирмите, и благодари " на всички тези, които оказват помощ за усилване на глобите против Русия " и на проверяващите, които разкриват и преследват избягването от страна на Русия на наказателните ограничения.

Зеленски също по този начин повтори настояването си Русия да бъде изключена от Олимпийските игри в Париж идната година и сподели, че е писал до президентите на водещите интернационалните спортни федерации да се ангажират с това в миг, когато Международният олимпийски комитет обмисля да върне достъпа на съветските спортисти до международния спорт. 

В град Константиновка в Донецкия район съветски ракетни офанзиви против жилищни здания лишиха живота на трима души и раниха 14 други в събота, съобщи Зеленски.

Визирайки вероятностите за военна помощ от Запада, президентът акцентира, че Украйна незабавно се нуждае от ракети с огромен обхват, с цел да отблъсне сходни офанзиви.
ТЕМА преди 2 часа 606 преди 22 часа 1494 преди 2 дни 1992
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР