Украинският президент Володимир Зеленски призова Европейския съюз да затегне санкциите

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова Европейския съюз да затегне санкциите
Коментари Харесай

Зеленски призовава ЕС да затегне санкциите срещу Русия

Украинският президент Володимир Зеленски прикани Европейския съюз да затегне глобите си против Русия, свързани с активността на последната по време на руско-украинското военно напрежение.
" Украйна се стреми и да върне окупираните територии. Присъствието на водач на Европейски Съюз тук демонстрира, че Украйна не остава сама в тези старания ", сподели Зеленски пред ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел.
 Яростна реакция от Русия поради поръчка на Зеленски да върне Крим в Украйна Яростна реакция от Русия поради поръчка на Зеленски да върне Крим в Украйна
Руски политици и специалисти разясниха изказването на украинския президент Владимир Зеленски, че обезателно ще върне Крим в рамките на...
Той също по този начин благодари на блока за " политическата поддръжка, дипломатическия и санкционен напън върху Русия за използване на Минското съглашение и деокупацията на украински територии ".
Неговите забележки идват, откакто през февруари пред Европейския съд по правата на индивида поради хипотетичните " целенасочени убийства на хипотетични съперници " на Москва, осъществени по време на руско-украинската война.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР