Украинският президент Володимир Зеленски похвали правоохранителните органи за бързата антикорупционна

...
Украинският президент Володимир Зеленски похвали правоохранителните органи за бързата антикорупционна
Коментари Харесай

Зеленски: Никой не може да се чувства в безопасност

Украинският президент Володимир Зеленски похвали правоохранителните органи за бързата антикорупционна интервенция в сряда, като сподели, че " справедливостта ще бъде обезпечена ".

Украински медии оповестиха за шумни акции против олигарха Игор Коломойски и някогашния вътрешен министър Арсен Аваков.

 
Благодаря на всички чиновници на реда, които през днешния ден демонстрираха силата на закона и страната. Благодаря на държавното управление на Украйна за бързата кадрова реакция. По особено, бяха уволнени началниците на митниците. Срещу някои от уволнените лица са формирани наказателни производства. За страдание, в някои региони единственият метод да се подсигурява върховенството на закона е промяната на управлението дружно с институционални промени. Доколкото е належащо, ще има промени, с цел да се подсигурява, че тези хора няма да злоупотребяват в своята работа.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

Службата за сигурност на Украйна заяви, че двама чиновници на митническата работа в Северна Украйна са били сложени под домакински арест по обвинявания, че са помогнали за противозаконен импорт на коли за спешна помощ, без да се платят митнически такси.

Трета цел беше бившето управление на нефтената компания " Укрнафта " и петролната рафинерия " Укртатнафта ". Длъжностите лица са упрекнати в укриване на налози и " заверка на средства, добити по незаконен път ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР