Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е уморен от скандала

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е уморен от скандала
Коментари Харесай

Украинският президент е уморен от скандала с Тръмп

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че е изтощен от абсурда с натиска, който било упражнило върху него държавното управление на Доналд Тръмп, съобщи Франс прес. Агенцията подсети, че поради абсурда президентът на Съединени американски щати сега е обект на следствие за процедура на импийчмънт, а аферата обременява американско-украинските връзки.

Запитан дали е бил подготвен да подхваща, по искане на американския президент, следствие против украинската компания " Бурисма ", обвързвана с политическия противник на Тръмп - демократа Джо Байдън, Зеленски сподели, че всички в Украйна са доста изтощени от " Бурисма ".

Имаме своя страна, имаме своята самостоятелност, имаме си свои проблеми, добави президентът в края на конференция в Киев с чешкия министър председател Андрей Бабиш.

Връзките сред Зеленски - държавен глава от май - и Белия дом са в центъра на политическа стихия в Съединени американски щати, поради която съперници на президента Тръмп изследват задействането против него на процедура за импийчмънт.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР