Украинският президент Володимир Зеленски и съпругата му Олена Зеленска дадоха

...
Украинският президент Володимир Зеленски и съпругата му Олена Зеленска дадоха
Коментари Харесай

Фотосесия по време на война: Остри реакции след снимките на Зеленски и съпругата му за Vogue

Украинският президент Володимир Зеленски и брачната половинка му Олена Зеленска дадоха телевизионно изявление в Киев на английския публицист и водещ Пиърс Морган. Те се снимаха за известното фешън списание " Vogue ", акт, който не получи положителни мнения.

В промото на изявлението, планувано да бъде излъчено в сряда вечерта, президентът и първата дама на Украйна споделят, че съветската инвазия ги е сближила.

В един миг Морган пита двойката: „ Ситуации като тази могат да основат или скапват брак. Бракът ви в този момент по-силен ли е поради това, през което преминахте? “ Зеленска дава отговор: „ Съгласна съм с теорията, че бракът става по-силен с провокации. Мисля, че по този начин се получи и в нашия случай”.

След това първата дама се обръща към брачна половинка си, който управлява украинската опозиция от пет месеца, с молба за мнението му за брака им.

Зеленски споделя: „ Моят отговор не е по-различен! “, на което Олена Зеленска го подсказва: „ Трябва да имате лично мнение за това “.

Зеленски, смеейки се, отвръща: „ Когато си до мен, твоето мнение е с приоритет! “

Зеленска се омъжи за брачна половинка си през 2003 година и имат две деца - 9-годишният Кирил и 18-годишната Александра. Олена Зеленска стана първа дама на Украйна, когато Зеленски беше определен за президент през 2019 година

Тези дни Олена Зеленска театралничи за специфична корица на Vogue, което някои възприеха като спорен ход: „ Други международни водачи провеждат ли фешън фотосесии по време на война и настъпление? “, „ Какво е това видео и кой го смяташе за положително? “ концепция? ", " Пропаганда на " Vogue ", " Още не е Мелания ", " Това е необичайно ", Хиляди почтени дами и мъже бягат и умират. Хиляди украински бойци са починали, а стотици градове и общности са унищожени. Но да, дано създадем една фотосесия на Vogue “, са единствено част от отрицателните мнения.

Първата дама на Украйна също приказва пред Vogue за фамилния си живот.

„ Това бяха най-ужасните месеци в моя живот и в живота на всеки украинец “, сподели тя.

„ Не става въпрос за романтика, просто никой не желае да излага фамилията си на заплаха. Разбира се, че ми липсваха. Много желаех да ги гушна. „ Жена ми има мощна персона и е доста по-силна, в сравнение с си мислеше, че е “, добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР