Украинският президент Владимир Зеленски заяви, че отношенията му с френския

...
Украинският президент Владимир Зеленски заяви, че отношенията му с френския
Коментари Харесай

Зеленски се похвали с топли отношени с Макрон

Украинският президент Владимир Зеленски съобщи, че връзките му с френския президент Еманюел Макрон са „ по-топли от времето на открито “, написа РИА Новости.
" Днес имам удоволствието да съм на работно посещаване във Франция по покана на президента Еманюел Макрон. Благодарен съм му, имаме в действителност топли - по-топли от времето на открито - връзки. Те са още от времето, когато той ме поддържа след първия тур на президентските избори, когато по-късно се срещнахме. Все още не бях президент, само че “, сподели Зеленски на брифинг след диалозите с Макрон.
 Зеленски желае НАТО да форсира приемането на Украйна Зеленски желае НАТО да форсира приемането на Украйна
Украинският президент Владимир Зеленски прикани във вторник НАТО да форсира проекта за участие на страната му, като съобщи, че би трябвало да б...
Президентът на Украйна е разискал с френския си сътрудник и вероятностите за участие на Киев в Европейския съюз и НАТО.
" От президента Макрон и Франция като цяло ние усещаме поддръжката за Украйна в ПДЧ (плана за деяние за членство) в Северноатлантическия алианс. Бих желал да чуя и конкретики по кое време може да стане това. Но това зависи освен от Франция, макар че считам, че Франция играе огромна роля в разрешаването на този въпрос ", сподели Зеленски.
дойде в Париж през днешния ден, където организира диалози с Макрон, както и видеосреща с немския канцлер Ангела Меркел. На тази среща двамата европейски водачи показаха поддръжка за Украйна и приканиха за отдръпване на съветските войски от границата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР