Украинският министър на здравеопазването Виктор Ляшко съобщи, че 57 души

...
Украинският министър на здравеопазването Виктор Ляшко съобщи, че 57 души
Коментари Харесай

57 убити и 169 ранени, след руската инвазия в Украйна

Украинският министър на опазването на здравето Виктор Ляшко заяви, че 57 души са убити и 169 души са били ранени през днешния ден, след както Русия стартира пълномащабна инвазия на Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 856
Отделно министерството на защитата на страната сподели, че не престават тежките бомбардировки в източната част на Донецкия регион.

Няколко хиляди украинци са минали в прилежащите страни, главно в Молдова и Румъния, до момента в който съгласно оценките към 100 000 са избягали от домовете си в самата Украйна след съветската инвазия, оповестява Върховният комисариат на Организация на обединените нации за бежанците.

Цифрите са на база данни от националните управляващи и от личния състав на комисариата и партньорски организации.
     
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 856  Украйна изиска незабавен спор в Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации Украйна изиска незабавен спор в Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации  Руски транспортен аероплан се разруши край Воронеж, има жертви Руски транспортен аероплан се разруши край Воронеж, има жертви  Съединени американски щати постановат наказания на 24 белоруски жители и организации Съединени американски щати постановат наказания на 24 белоруски жители и организации
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР