Украинският боксьор Олександър Усик потвърди своите намерения по отношение на

...
Украинският боксьор Олександър Усик потвърди своите намерения по отношение на
Коментари Харесай

Усик: Ще кача още килограми за бъдещите си битки

Украинският боксьор Олександър Усик удостовери своите планове във връзка с тежката категория в професионалния бокс. След първата си победа в кралската дивизия – с отричане на Чаз Уидърспуун преди 7-ия рунд – 32-годишният боксьор (17-0, 13 нокаута) се закани да остави своята диря в идните огромни дуели.

Усик съумя да покрие условията на категорията, постигайки най-високото си персонално тегло до този миг от 97,5 кг. 38-годишният Уидърспуун пък тежеше съвсем 109 кг при формалното претегляне, което се дължи на обстоятелството, че научи за багра единствено 5 дни по-рано.

„ Вярвам, че мога да стана по-тежък за бъдещите си мачове”, съобщи Усик. „ Да мина при по-тежките не е проблем, само че желая да го сторя по верния метод, като не изгубя нищо от моята скорост.”

„ Разликата сред полутежката и тежката категория е в динамичността. Тук чувствам повече мощта на тежката категория, защото съперниците са по-силни. Мисля, че най-хубавия метод да избегна това е като се защищавам по-успешно и заобикалям огромните удари”, добави Усик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР