Украинските военнослужещи са успели да отблъснат днес няколко опита за

...
Украинските военнослужещи са успели да отблъснат днес няколко опита за
Коментари Харесай

Руснаците се опитват да блокират Лисичанск от юг

Украинските военнослужещи са съумели да отхвърлен през днешния ден няколко опита за взлом на позициите им в посока Славянск.

В Харковска област, съветските войски са обстрелвали с танкове и артилерия няколко селища и се пробвали да укрепят позициите си, само че не са съумели.

Край Краматорск през днешния ден не са се водили дейни бойни дейности - за разлика от региона на Бахмут, където украинските позиции са били обстрелвани с минохвъргачки, барутна и ракетна артилерия.

Генералният щаб съобщи, че съветските войски са понесли обилни загуби през днешния ден край село Павловка в Донецка област, което са се пробвали да щурмуват несполучливо.

Генералния щаб на украинските въоръжени сили предизвести, че съветските войски приготвят диверсионни и разследващи групи на територията на Беларус, с цел да ги употребяват по-късно на територията на Украйна.

По данни на украинската войска, съветските войски държат елементи и в граничните региони на Брянска и Курска област, като по този начин ангажират украинските военни, които не могат да трансферират спомагателни елементи в региона, където се водят най-активните бойни дейности.

Припомняме, че следващите съветски удари идват, до момента в който водачите от Г-7 в Германия разискват главно Украйна и хода на войната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР