Украинските военни за прихванали разговор на руски войник със съпругата

...
Украинските военни за прихванали разговор на руски войник със съпругата
Коментари Харесай

Киев: Окупаторите са изнесли 610 трупа на руски военни с камиони от Макеевка

Украинските военни за прихванали диалог на съветски боец със брачната половинка му, в който се обяснава по какъв начин Русия се пробва да прикрие жертвите в Макеевка. Причината - да не се вдигне протест.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8848
В ново разследващо прихващане съветският окупатор споделя на жена си, че съветските управляващи мълчат за събитията в Макеевка, с цел да не се вдигне протест, а в действителност повече от 600 нашественици са починали там. 

Съпругата на споделя, че руснаците са изнасяли труповете от Макеевка с " Камаз " -и. Твърди се, че тази информация ѝ е дадена от близки на различен окупатор, който е взел участие директно в изнасянето на труповете.

" Той персонално транспортирал телата на тези хора... Казва, че в Макеевка са починали 610 души, че са изведени с 12 камиона " Камаз ", цитират дамата от Генерален щаб на украинската войска.

В отговор жителят се съгласява и твърди, че към този момент е споделил на жена си за това, само че тя е повярвала на изказванията на окупационните управляващи, написа " Украинская истина ".

Жената споделила също, че на фона на войната, поздравленията на Владимир Путин за Новата 2023 година са най-жалките от всички, които е виждала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР