Украинските военни могат да извършат голяма офанзива срещу нашествениците (руските,

...
Украинските военни могат да извършат голяма офанзива срещу нашествениците (руските,
Коментари Харесай

Руският социолог Игор Яковенко: Путин е идиот, но няма да се осмели да воюва с НАТО

Украинските военни могат да извършат огромна атака против нашествениците (руските, бел. ред.) напролет на тази година, а през 2023 година да прочистят своята територия си от нашествениците. Това обаче е съвършен сюжет. Подобно развиване на събитията е допустимо при изискване, че Украйна получи нужното количество оръжие от сътрудниците. Това мнение изрази съветският опозиционен политик, публицист и социолог Игор Яковенко в изявление за украинския уебсайт " Главред ". 
 
" Ако Украйна получи нужното количество въоръжения, в това число бойни самолети, танкове, както и ракети с огромен обхват, тя ще може да извърши пролетна атака и да почисти територията си от окупаторите през 2023 година. Говорим за съвършен сюжет, чието осъществяване е допустимо ", сподели Яковенко.
 
Войната обаче може да не спре даже след освобождението на всички украински територии, в случай че съветският деспот Владимир Путин остане на власт в РФ. В този случай фронтовата линия може просто да се измести към границата от 1991 година При такива условия единствено войските на Северноатлантическия алианс ще могат изцяло да спрат войната, в случай че застанат на границата сред Украйна и Русия.
 
" За да се избегне сходно развиване на събитията, Украйна би трябвало да бъде призната в НАТО. Не съм сигурен обаче, че Алиансът е в положение да одобри Киев в редиците си тази година. За да се постави завършек на войната, е належащо войските на НАТО да стоят в Украйна, зад линията на украинско-руската граница ", сподели съветският опозиционен политик.
 
Яковенко акцентира, че войските на НАТО в Украйна могат да се трансфорат в същински поръчител за сигурността. " Очевидно Путин е глупак, само че не яде сапун. Ясно е, че той няма да се бие с НАТО ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР