Украинските власти съобщиха, че военните са ударили с ракети руския

...
Украинските власти съобщиха, че военните са ударили с ракети руския
Коментари Харесай

BREAKING: Руският крайцер, пратен “на..й” от украински граничар, бе тежко ударен от ракети

Украинските управляващи оповестиха, че военните са блъснали с ракети съветския крайцер “Москва”. Руската страна отхвърли това и съобщи, че коралът е тежко развален от експлоадирането на муниции на борда. Крайцерът “Москва” стана знаменит, откакто украински граничар от дребния гарнизон на остром Змийский отхвърли апела ме да се предеде с крилатата фраза:

“Русский корабль, иди на..й”.

Украински формален представител съобщи, че “Москва” е бил ударен от две ракети, само че не показа доказателства, показва Ройтерс. 12 500-тонният транспортен съд е с екипаж от към 500 души.

Максим Марченко, шефът на Одеска област, също съобщи преди този момент в обява онлайн, че две противокорабни ракети са поразили крайцера.

Ракетният крайцер “Москва” на черноморския флот на Русия е бил съществено развален при експлоадирането на муниции на борда, заяви съветското министерство на защитата, представено от Интерфакс. Агенцията съобщи, че екипажът е бил евакуиран. Според информацията гърмежът е станал вследствие на пожар, повода за който се проверява.

“В резултат на пожар на ракетния крайцер “Москва” детонираха муниции. Корабът е съществено повреден”, заяви министерството на защитата на Русия в изказване.

Според съветските военни “екипажът е изцяло евакуиран”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР