Украинските въоръжени сили възлагаха големи надежди първо на турските БЛА

...
Украинските въоръжени сили възлагаха големи надежди първо на турските БЛА
Коментари Харесай

Ходарьонок: Песните за неунищожимото западно wunderwaffe постепенно заглъхват

Украинските въоръжени сили разпореждаха огромни очаквания първо на турските БЛА Bayraktar, след това на ракетите Javelin от Съединени американски щати, които в последна сметка се оказаха на практика безполезни. Сега пристигна реда и на полските гаубици KRAB.

Украинските бойци разчитаха на самоходните гаубици КРАБ от Полша, само че оръдията се оказаха с криво-ляво качество. Съгласно заводските данни обсегът на пукотевица на полските самоходни оръдия би трябвало да бъде 30 километра, само че, както демонстрира практиката, те могат да стрелят дейно единствено на 15 километра, споделя съветският боен специалист полковник Михаил Ходарьонок.

„ Това ги прави уязвими за обстрел от съвсем всички типове (руска ) артилерия “, добави експертът.

Освен това украинските войски по този начин и не съумяха да реализират оповестената скорострелност на „ Раците “ – шест изстрела в минута.

„ В реалност украинските артилеристи не съумяват да създадат даже четири изстрела, а нерядко - даже по един на минута “, изясни Ходаренок.

При такава компактност на огъня даже не може да се приказва за някакво угнетяване на позициите на евентуален съперник, означи специалистът. Превъзходството на Русия в огневата мощност обезсмисля всяка сходна военна помощ от Запада.

Появяват се от ден на ден обстоятелства, които удостоверяват версията, че като оказват помощ на Украйна, западните страни просто се освобождават от остарелите оръжия или от несполучливите модели тежка техника, с цел да ги заменят с нови, без освен това да харчат пари за утилизацията им.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР