Украинските сили са отблъснали около 50 атаки на руски части

...
Украинските сили са отблъснали около 50 атаки на руски части
Коментари Харесай

Орландо Блум посети Киев и се срещна с Володимир Зеленски

Украинските сили са отблъснали към 50 офанзиви на съветски елементи в разнообразни сектори на фронта в източната част на страната. Атаките са били съсредоточени към градовете Лиманск, Бахмут и Авдеевка, оповестяват от генералния щаб в Киев, съгласно който съветските елементи са понесли тежки загуби.

По заповед на украинската войска чиновниците на всички общински служби би трябвало да изоставен дребния град Авдеевка в източната част на страната, който беше мощно обиден от съветските офанзиви, съобщи ДПА.

" За страдание, Авдеевка от ден на ден се трансформира в място от постапокалиптичен филм ", съобщи нощес военният шеф Виталий Барабаш, представен от украинската организация УНИАН. По думите му поради непрекъснатите офанзиви градът се е трансформирал в лунен пейзаж.

А в това време, артистът Орландо Блум, който е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ,се срещна с украинския президент Володимир Зеленски в Киев.

" Проведох среща с посланика на благосклонност на УНИЦЕФ Орландо Блум и с целия екип на УНИЦЕФ. Той работи в тази област отдавна и по доста логичен метод.Той знае какво донесе тази експанзия, какъв брой огромни би трябвало да бъдат напъните на света, с цел да я спре, да възвърне Украйна след войната. Обсъдихме възобновяване на страната ни, учебната инфраструктура. Благодарен съм за тази помощ. На екипите ни бяха предоставени да работят няколко области. По-специално, за връщането на нашите деца, които бяха принудително отведени в Русия, и основаването на бомбоубежища за нашите деца ", съобщи украинският президент, съобщи Нова ТВ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР