Украинските официални лица вече не се срамуват от своята неонацистка

...
Украинските официални лица вече не се срамуват от своята неонацистка
Коментари Харесай

Лавров: Киевските власти не се срамуват от неонацистката си природа

Украинските публични лица към този момент не се срамят от своята неонацистка същина, сподели съветският външен министър Сергей Лавров във вторник на пленарна сесия на Съвета на федерацията, оповестяват съветски медии.

„ Длъжностните лица на Украйна към този момент не се срамят от своята неонацистка същина, като намерено приканват за убийството на руснаци на всички места по света “, добави още Лавров.

Лавров акцентира, че присъединението на Донецката и Луганската национални републики, Запорожката и Херсонската области към Руската федерация е „ реализацията на отдавнашните желания на народа за обединяване с историческата татковина “ и мярка за отбрана от дейностите на украинския органи.

„ Русия не можеше да не се притече на помощ на многострадалното население на Донбас и да не се застъпи за жителите на Запорожка и Херсонска област от този безчовечен режим “, разяснява Лавров.

Киевският режим стана непознат и неприятелски на всички поданици на Украйна, които се усещат притежатели на Русия и съветската цивилизация, сподели външният министър.

„ Този ​ режим от дълго време е станал непознат и неприятелски за всички поданици на Украйна, които не могат да си показват живота си без присъединяване в съветската цивилизация и, от които президентът Зеленски изиска да заминат за Русия преди година “, съобщи Лавров.

„ Пределно ясно е, че този режим не съставлява и не може да съставлява милионите жители, против които отприщи война “, добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР