Украинските бежанци, настанени в хотели по Черноморието, са заблудили властите

...
Украинските бежанци, настанени в хотели по Черноморието, са заблудили властите
Коментари Харесай

Мариана Тошева: Украинските бежанците ни заблудиха за намеренията си. Това е като с фалшивите сигнали на 112

Украинските бежанци, настанени в хотели по Черноморието, са заблудили управляващите за желанията си. Това стана ясно от изказване на ръководителя на Държавната организация за бежанците Мариана Тошева, представено от bTV
По проект през днешния ден от Варна с рейсове и влакове към вътрешността на страната трябваше да тръгнат 250 души, от които се явиха единствено петима. От Бургас – от 300 планувани с трен отпътуваха 57 души, регистрира Тошева.
Всичко беше планувано и квалифицирано до последния подробност, обстановката се променяше до последния миг, разгласи ръководителят на Агенцията за бежанците.

Информация за желанията на бежанците от Украйна е събрана посредством анкета. Над 40 хиляди от тях са попълнили въпросника.

По данни от „ Гранична полиция “ над 5200 украинци са напуснали страната ни през последните два дни. Предполага се, че множеството от тях се връщат в Украйна, в по-спокойни региони.

„ За страдание е реалност прахосване на запас – човешки и финансов. Това е като с подправените сигнали на тел. 112 “, разяснява Тошева.
Тя предизвести, че най-после ще се наложи украинци да бъдат настанявани в бежанския център в Елхово с над 1700 места. Това е най-фаталния вид, не желаеме са прибягваме към него, само че поради прищявки може да се наложи, добави Тошева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР