Украински танкове от Трета бригада са унищожили руски позиции по

...
Украински танкове от Трета бригада са унищожили руски позиции по
Коментари Харесай

Украйна: настъпваме към Бахмут, не знаем за офанзива към Донецк

Украински танкове от Трета бригада са унищожили съветски позиции по " бахмутското направление ".

Това бе коментарът на Сирски часове откакто, само че приключила с 250 убити измежду силите на Киев. Украйна в същото време не разяснява изказванията, че води интервенция към Донецк, и ги назовава " подправени вести ".

В " Телеграм " Сирски, предстоящо, не мястото на конфликта, само че разгласява видеоклип, обозначен като наличие на Трета щурмова бригада. Той приказва за " бахмутското направление " седмици откакто Русия и сражаващите се в Бахмут бойци на частната военна компания " Вагнер " оповестиха, че изцяло са овладели Бахмут - града, за който се води най-дългата борба в хода на войната в Украйна.

По-рано създателят на " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи, че украинските сили са завзели част от селището Берхивка на 3 км северозападно от Бахмут. " Част от Бархивка към този момент е изгубена; бойците бягат. Позор ", съобщи Пригожин в аудиосъобщение, от пресслужбата му; съгласно него министърът на защитата Сергей Шойгу и началникът на генералния щаб Валерий Герасимов трябвало персонално да дойдат на фронта да стимулират военнослужещите.

 С апел за готовност и смъртно наказване Пригожин изненадващо обиколи Русия С апел за готовност и смъртно наказване Пригожин изненадващо обиколи Русия

Коментарите дали сведенията за сражения западно от Донецк допускат начало на огромното нахлуване са разнопосочни. Изданието The Bell отбелязва, че дейностите на Украйна маже да са част от така наречен оформящи интервенции, тежко засящи качества на съперника или разкриващи позиции на защитата с така наречен разузнаване посредством пердах. Руски представтели в Донбас настояват, че съветските сили за пръв път са забелязали потребление в пердах на немските танкове " Леопард " от украинската войска.

Говорител на генералния щаб на украинската войска в това време съобщи в отговор на въпроси на " Ройтерс ", че въоръжените сили на Украйна нямат информация Украйна да води атака на пет места в Донецка област, както твърди Русия. " Нямаме сходна информация и не разясняваме никакви подправени вести ", се показва в отговорите.

На друго мнение е водачът на оповестената за анексирана от Русия " Донецка национална република " Денис Пушилин. Според него, въпреки обстановката по фланговете да е под надзор, тя е " тежка ".

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков от своя страна насочи въпросите към Министерството на защитата, което, както постоянно, можело да даде нужната информация за " специфичната военна интервенция " (войната).

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР