Украинската компания „Нафтогаз“ късно вечерта в четвъртък коригира изявлението на

...
Украинската компания „Нафтогаз“ късно вечерта в четвъртък коригира изявлението на
Коментари Харесай

Украинската „Нафтогаз“ коригира изявлението на шефа си Андрей Коболев за споразумение с „Газпром“


Украинската компания „ Нафтогаз “ късно вечерта в четвъртък поправя изказването на шефа си Андрей Коболев за допустимо спокойно съглашение с „ Газпром “. Според известие на пресслужбата, компанията има желанието „ да си получи дълга “.

„ Днес с интерес прочетохме в съветските вести “ да се приказва за изказване на „ Нафтогаз “ на страницата във Фейсбук, за готовността за спокойно съглашение “. „ В казусът единствено подсещаме, че сме подготвени да си получим дълга от „ Газпром “ по сметките спокойно. Напълно спокойно “, прибавят от пресслужбата, написа ТАСС.

Справка на страницата на „ Нафтогаз “ удостоверява изказванията на украинската компания, измежду които и изказванията, че до момента в който не си получат парите ще продължат със запора на активи на съветския газов монополист.

Както излиза наяве, украинската страна подхваща всички ограничения за блокиране на газопровода „ Северен поток 2 “.

Във вторник, 17 юли в Берлин се състоя среща сред представителите на Европейска комисия, Русия и Украйна за търсене на решение на проблемите във връзка с преноса на съветски газ през Украйна. Първоначалните упования са нова газова среща да има през октомври в Брюксел.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР