Украинската артилерия, която вече има на разположение американските високоточни и

...
Украинската артилерия, която вече има на разположение американските високоточни и
Коментари Харесай

Американските HIMARS в действие - поразиха оръжеен склад в Луганск на 50 километра от позициите на ВСУ

Украинската артилерия, която към този момент има разполагаем американските високоточни и доста ефикасни реактивни системи за залпов огън HIMARS, е поразила в понеделник склад за муниции на територията на Луганск. В Telegram канала на стратегическото командване на ВСУ се появиха видео фрагменти, които демонстрират стълбове от пушек в покрайнините на градчето Зимохорие в Луганска област.

" Съобщават за взривяване на склад на окупаторите в покрайнините на Луганск в Зимохорие ", пишат създателите на видеото. Взривен е и оръжеен склад в Алчевск.

Пресслужбата на украинските въоръжени сили оповестяват за гърмежа в типичния подигравателен жанр, който употребяват при уведомленията за загуби на руснаците: " Складът за муниции в Зимохорие във краткотрайно окупирата на Луганска област предава поздрави. Утрото става все по-добро и по-добро. Само да отбележим, че този обект се намира на към 50 километра от позициите на ВСУ. Който разбрал-разбрал ", се споделя в известието.

Това е попадение в хранилища за муниции на съветската войска на територията на Луганска област единствено през този месец, предходният случай беше на 22 юни. На 17 юни беше взривен сходен склад в Донецк.

Буквално час след видеото от Зимохорие, украинците пуснаха и втори запис, този път с горящи хранилища за муниции в региона на Алчевск.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР