Указът, подписан от Тръмп, забранява закупуването или използването на оборудване

...
Указът, подписан от Тръмп, забранява закупуването или използването на оборудване
Коментари Харесай

Ето какво забрани Тръмп на американските компании

Указът, подписан от Тръмп, не разрешава закупуването или потреблението на съоръжение от компании, които съставляват "неприемлив риск за националната сигурност на Съединените щати или сигурността и сигурността на американските жители ".

"Тази администрация ще направи всичко допустимо, с цел да резервира Америка безвредна и просперираща и да отбрани Америка от задгранични съперници ", сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Високопоставен представител на Белия дом съобщи, че никоя съответна страна или компания не е била обект на декларацията. Въпреки това, мярката - оповестена тъкмо когато американско-китайската комерсиална война се задълбочава се счита, че е провокирана от към този момент дълбоки опасения по отношение на хипотетичната опасност от страна на Huawei.

Американските управляващи се пробват да убедят съдружниците си да не разрешават на Китай да играе роля в построяването на 5G мобилни мрежи от последващо потомство, предупреждавайки, че това ще докара до ограничавания в обмена на информация със Съединени американски щати.

На американските държавни организации към този момент им е неразрешено да купуват съоръжение от Huawei, бързо разрастващ се водач в технологията 5G

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР