Ужасна новина научи една от най-популярните ни радиоводещи. Цвети Георгиева,

...
Ужасна новина научи една от най-популярните ни радиоводещи. Цвети Георгиева,
Коментари Харесай

Родният ефир може да загуби една от най-сексапилните си радиоводещи СНИМКИ

Ужасна вест научи една от най-популярните ни радиоводещи. Цвети Георгиева, половинката от утринния блок на Радиo Fresh! „ Шоуто на Блондинките “ е на път трайно да загуби гласа си, а от там и работата си.

Чаровната русокоска, която дружно с Елена Асенова основава единствения дамски радио дует в България, е обречена на безмълвие, поради остро инфектиране на гласните връзки.

Освен лекуване с антибиотици, лекарите предлагат и цялостен гласов покой на известната, освен с пиперливия си език, само че и с обилната си гръдна обиколка водеща.

Не се знае какъв брой дълго ще продължи лечението по възобновяване на гласа й и по тази причина сега емблематичното радио шоу се води единствено от нейната колежка.

„ Шоуто на Блондинките “ е едно от най-забавните излъчвания в националния ефир на България. Двете водещи, Цвети и Елена, всяка заран съумяват да (въз)будят слушателите с екстравагантни, а и от време на време шокиращи тематики като:

„ Колко постоянно желаете и какъв брой постоянно в действителност вършиме секс? “; „ Какво да прави ТЯ в случай че Гражданско отделение обича безумно, само че майка му е магьосница? “ или „ Какво научихте от провалените си любовни връзки? “.

Въпреки провокативните послания и въпроси или може би тъкмо поради тях, двете водещи имат една от най-високите ангажираности в обществените мрежи и рейтинга в България и искрено признават, че за тях няма тематики табу.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР