Ужас, звучи наистина нереално. Родителите на 47-годишния ирански кинорежисьор Бабак

...
Ужас, звучи наистина нереално. Родителите на 47-годишния ирански кинорежисьор Бабак
Коментари Харесай

Ужас! Ирански кинорежисьор заклан и разчленен от родителите ...

Ужас, звучи в действителност нереално. Родителите на 47-годишния ирански кинорежисьор Бабак Корамдин са го умъртвили и разчленили след скандал за какво още не се дами, заяви Daily Mail.

Части от тялото на кинематографиста са били открити в западната част на столицата Техеран, изхвърлени в чували за боклук и в куфар.

Бащата на убития е направил признания пред съда, че го е въвел под наркоза, до момента в който спял, заклал го, разчленил тялото и се освободил от останките. Mirror прецизира, че по съмнения за ликвидиране и разчленяване е задържана и майката на Бабак. Разследването продължава.

Бабак Корамдин е приключил факултета по изящни изкуства на Техеранския университет през 2009 година, а по-късно се дипломирал и като кинорежисьор в Лондон. Там той снимал няколко късометражни кино лентата.

Предполага се, че когато се върнал в родината, сред него и родителите му зародил спор поради проточилия се негов статус на ерген. Подобни „ убийства на достойнството “ не към момента са необичайност в ислямската република.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР