Уимбълдън, трети кръгНовак Джокович – Миомир Кецманович 6-0 6-2 6-4Новак

...
Уимбълдън, трети кръгНовак Джокович – Миомир Кецманович 6-0 6-2 6-4Новак
Коментари Харесай

Джокович вече има 35 поредни победи на Централния корт на Уимбълдън


Уимбълдън, трети кръг
Новак Джокович – Миомир Кецманович 6-0 6-2 6-4


Новак Джокович показва превъзходна форма в ранните стадии на Уимбълдън. Сърбинът се нуждаеше от по-малко от два часа, с цел да преодолее сънародника си Миомир Кецманович с 6-0 6-3 6-4 и да си обезпечи място на осминафиналите и 35-а поредна победа на Централния корт в All England Club.

Световният №30 не играеше неприятно макар разликата в резултата първоначално и успяваше да бъде равносилен на Ноле в дългите разигравания. Джокович обаче доминираше в подаванията на противника си, а в същото време съумя да се измъкне от 0-40 при 2-0 и приключи сета без изгубен гейм.

Дори и да съумя да се разпише на таблото, Кецманович нямаше нужните качества, с цел да се опълчи на носителя на 20 трофеи от Големия шлем в днешния ден.

Бившият №1 приключи дуела с 36 уинъра, 6 аса и 88% извоювани точки на първи сервис (28/32). Лек спад в концентрацията при 5-2 за миг върна интригата в третата част, само че Джокович не позволи да се стигне до поврат.

В идващия кръг му следва конфликт с Тим Ван Райтховен, който се намира във феноменална серия от победи. Нидерландецът надигра с 6-4 6-3 6-4 Николоз Басилашвили и добави още един триумф към тези над Ебдън, Фриц, Гастон, Оже-Алиасим, Медведев, Делбонис и Опелка.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР