Уилям Бил“ Лапшис наскоро отпразнувал 104-ия си рожден ден. Семейството му

...
Уилям Бил“ Лапшис наскоро отпразнувал 104-ия си рожден ден.
Семейството му
Коментари Харесай

104-годишен ветеран се възстанови от коронавируса!

Уилям „ Бил “ Лапшис неотдавна отпразнувал 104-ия си рожден ден.

Семейството му е приготвило балони, шоколадова торта и обичаната му пица. Денят е изключително специфичен. Но освен тъй като Бил навършил 104 години.

Денят е специфичен и тъй като той се възстановил изцяло от COVID-19, ставайки един от най-възрастните хора преборили вируса.

В началото на март Уилям дружно с група възрастни хора, живеещи дружно в дом за ветерани в Орегон, били първите, които дали позитивен тест за ковид. Разбираемо, фамилията му се тормозило.

Възрастните хора към момента са най-уязвимите в борбата против ковид. Те търпят доста затруднения, а постоянно тези затруднения са съдбовни. Някои възрастни пациенти обаче са победили вируса.

Миналия месец да вземем за пример 95-годишен мъж, също от Орегон, се възстановил от COVID-19, откакто имал леки признаци. Нещо повече, 101-годишен италианец също завоюва борбата със смъртоносния вирус.

Лекарите, които лекували Уилям, споделили на фамилията му, че има пневмония. След това, на 11 март, той бил тестван позитивно за ковид.

След дни здравето му изглеждало се усъвършенства. Той се усмихвал под здравната маска, до момента в който лекарите се грижели за него.

В петък, на 27 март, медиците с наслада съобщили, че мъжът се е излекувал от вируса и може да чества.

На 1 април Уилям отпразнувал 104-ия си рожден ден. Най-прекрасният подарък, който в миналото можел да получи, бил свободата да смъкна маската и да излезе на открито за пръв път от седмици.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР