Ухажвате се вече девет седмици и половина с господин, който

...
Ухажвате се вече девет седмици и половина с господин, който
Коментари Харесай

Само за дами: О, Боже! Ще правя секс

Ухажвате се към този момент девет седмици и половина с господин, който има късмет да се накичи с почетното звание „ съкровен партньор”. Ходили сте на кино, където трепетно и свенливо сте докосвали ръцете си, целували сте се три пъти, с цел да отбележите прекосяването на първа база и може би най-сетне е пристигнала вечерта, в която ще вършиме сладка обич.
У вас стартира да пъпли типичната нервност, съпровождаща първия път с нов ухажор. В главата ви бълбукат пресмятания от по кое време не сте ходили на пилатес и какъв брой % еластичност не ви доближават, с цел да го впечатлите с поза 25 от Камасутра. Истината е, че каквито и уравнения да включите в креватното меню, секс със секс няма еднакъв. И 99% от всеки полов дебют е жертван на оценка 3 на релси.
Забравете за желанието си да поставите нов връх в спринта. Давайте го по-бавно! Не е нужно още от първия път да демонстрирате неизмислени чупки и стойки от кунг футо. И на двамата ви би трябвало време да напаснете любовния си темп, тъй че не се бесете ненужно на чаршафите. След това ще имате задоволително време да споделяте перверзността си един на различен. Първият път е време за открития. Не се свенете да попитате какво му харесва и споделяйте гласно или не къде се намират вълшебните ви копчета. Няма нищо срамно да разберете дали съответно ваше допиране е задоволително и прелестно за новия ви сътрудник.
Както няма нищо неправилно, в случай че не сте достигнали до оргазъм при старта на новия си полов живот. Не правете грешката обаче три дни поред след първичното шерване на тялото си да питате по какъв начин е било и харесало ли му е „ това нещо”.
Понякога може да се сблъскате с проблематична ерекция. Тотално обикновено е. Не обвинявайте своята „ недостатъчна” сексапилност. В последна сметка и мъжът се пържи на същия стеснителен огън като вас. Помогнете му още веднъж да добие убеденост. Ако по време на секс, някой от любовните ви чаркове запецне, най-добре е да преодолеете тази пречка със смях. Сексът би трябвало да е занимателен, а не безплоден и прецизен до десетична запетая.
Ако любенето не е такова, каквото сте си го фантазирали, не се обвинявайте. Първият път постоянно е леко муден, от време на време дискомфортен и несръчен, без значение какъв брой сте влюбени. Не правете грешката да сравнявате новия със остарелия си ухажор. Ако при единият е било задоволително единствено да потъркате гърди в гениталиите му, с цел да посипете небето с фойерверки, то не значи, че на идващия това ще му отнесе главата. Не си мислете, че сте изгубили интимната си магия, просто за чудесата с новия ви сътрудник ще ви би трябвало друга вълшебна пръчица.
Най-важното е да сте отворени за другия. Изследвайте телата си. Целувайте се надълбоко. Наслаждавайте се на допира си, издавайте звуци, забавлявайте се. Не се тревожете дали сте задоволително положителни в леглото или дали ви се вижда рожденото леке на дупето във формата на пуйка.
Фокусирайте се само върху това да доставяте и получавате наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР