Уест Хем триумфира във второто издание на турнира Лига на

...
Уест Хем триумфира във второто издание на турнира Лига на
Коментари Харесай

Уест Хем удари в последната минута и ликува с еврокупа

" Уест Хем " победи във второто издание на шампионата Лига на конференциите. В прекрасен край в Прага " чуковете " биха " Фиорентина " с 2:1 с надвит гол на Джаред Боуен в 90-ата минута.

И трите гола паднаха през второто полувреме. Саид Бенрама откри в 62-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка. Флорентинци изравниха бързо - единствено 5 минути по-късно, когато Джакомо Бонавентура майсторски откри път на топката към мрежата.

Течеше 90-ата, когато Боуен получи извеждащ пас и донесе на отбора първа купа от 43 години насам.

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да
сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg