Уест Хам стана поредният клуб, който проявява интерес към нападателя

...
Уест Хам стана поредният клуб, който проявява интерес към нападателя
Коментари Харесай

И Уест Хам се нареди на опашката за Един Джеко

Уест Хам стана следващият клуб, който демонстрира интерес към нападателя на Рома Един Джеко. В последните дни интензивно се приказва, че босненецът не може да се разбере с шефовете на “Вълците” за удължение на договора си, който изтича през 2020 година. От клуба желаят да го задържат с дълготрайно, само че да понижат заплатата му. Самият състезател обаче упорства възнаграждението му да не пада под 4 милиона евро на сезон, което не устройва босовете на “Олимпико”.

Именно заради тази причина от Уест Хам са подготвени да се възползват от обстановката и да завлечен Джеко. Твърди се, че “Чуковете” са склонни да извадят 25 милиона евро за 32-годишния голаджия, а тази сума устройва “Вълците”, които може и да се замислят да се разделят с босненеца. Още повече, че те го взеха против 15 милиона евро от Манчестър Сити, тъй че ще са на облага.

Англичаните ще опитат да изкушат в допълнение Джеко, като му предложат и управителен пост след края на кариерата му. Както е известно, неотдавна нападателят взе тапия като състезателен управител в Университета на Сараево.

В последните дни пък се приказва, че интерес към Джеко има и от още няколко клуба от Англия измежду които Кристъл Палас, Саутхамптън и Кардиф Сити.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР