Уелс най-после има принцеса, която наистина харесва. След смъртта на

...
Уелс най-после има принцеса, която наистина харесва. След смъртта на
Коментари Харесай

Защо всички обичат Кейт Мидълтън?

Уелс най-сетне има принцеса, която в действителност харесва. След гибелта на кралица Елизабет Чарлз, който е новият крал на Англия, автоматизирано трансферира купата си " принц на Уелс " на първородния си наследник Уилям.

Така Кейт Мидълтън стана новата принцеса на Уелс - купа, с която десетилетия наред е обвързвана единствено принцеса Даяна.

В началото на тази седмица Уилям и Кейт направиха и първото си посещаване на региона в качеството си на принц и принцеса. И бяха посрещнати уместно от локалните. " Винаги сме го знаели като Уилям Уилски като дете ", разяснява локалната жителка Сара.



" Страхотно е, че те са тук - нашите бъдещи крал и кралица ", споделя и 80-годишната Паулин. Принцът и принцесата посетиха първо остров Англеси в Уелс и това не е инцидентно - двамата живеят там малко преди и след сватбата си през 2011 година, както и след раждането на принц Джордж.

По това време Уилям работи като водач на избавителен аероплан към Кралските военновъздушни сили. Може би поради това избавителната станция RNLI Holyhead Lifeboat, където се срещнаха със избавителните екипи.



Малко по-късно двамата се срещнаха с представители на локалния малък бизнес, а следобеда се насочиха към Суонзи, където посетиха хъб за събиране и систематизиране на хранителни помощи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР