Уебсайтовете, списанията и разказите на приятели често ни вдъхновяват да

...
Уебсайтовете, списанията и разказите на приятели често ни вдъхновяват да
Коментари Харесай

Седем трика за купуване на евтини самолетни билети

Уебсайтовете, списанията и разказите на другари постоянно ни въодушевяват да мечтаем за далечни дестинации и провокират пристрастеност към пътешествия. Интересното е, че не всички от тези полети се извършват от националната самолетна компания на дадената дестинация.

Първото нещо, което би трябвало да знаете за намирането на на ниска цена полет е, че няма вълшебен трик за това. Често авиолиниите вършат разнообразни спирки в страна по пътя към вашата дестинация. Тези направления с прехвърляне могат да ви оказват помощ да спестите пари и може би даже да предложат по-добро преживяване по време на полет.

Какви други трикове за пазаруване на евтини самолетни билети можете да употребявате? Вижте препоръките на airtickets.bg:

Търсете полети на непознати национални превозвачи

Например Emirates лети от Ню Йорк JFK до Милано и от Ню Йорк до Атина, само че и двата полета по-късно не престават до Дубай в Обединените арабски емирства, където е основан превозвачът. Сделките изобилстват в тези браншове на полети заради конкуренцията сред самолетните компании. Така може да получите по-добър и преференциален артикул.

Бъдете гъвкави с вашите дати и часове на пътешестване

Цените на самолетните билети варират доста според от деня от седмицата, времето от годината и идните празници като Коледа, Нова година, Деня на благодарността или Четвърти юли. С две думи, в случай че ще летите, когато всички летят, тогава вашият билет ще коства повече.

Бъдете гъвкави с вашите дестинации

Ако не можете да бъдете гъвкави, когато летите, най-малко бъдете гъвкави с това къде летите. Най-добре е да сте и двете, само че в случай че в действителност желаете да спестите най-вече пари и да получите на ниска цена полет за пътуването си, най-малко би трябвало да сте гъвкави с едното или другото.

Следете за специфични предложения

Преди да започнете да търсите съответни полети, уверете се, че сте се абонирали за някои бюлетини. Присъединяването към пощенския лист за самолетни компании и уеб страници за покупко-продажби в последната минута ще ви даде достъп до безусловно най-хубавите предложения.

Проверете в разнообразни търсачки

За да намерите най-хубавата договорка, би трябвало да търсите в голям брой уеб страници.

Търсете цени на билети за самостоятелни пасажери

Ако пътувате с другари или семейство, не търсете и не купувайте няколко билета едновременно. Авиокомпаниите постоянно демонстрират най-високата цена на билета в група билети, което значи, че в последна сметка ще платите повече пари.

Резервирайте рано (но не прекомерно рано)

Цените на самолетните билети не престават да се повишават колкото повече наближавате заминаването, само че има един прелестен миг, когато самолетните компании стартират или да понижават, или да усилват цените въз основа на търсенето. Не чакайте до последната секунда, само че и не резервирайте доста, доста авансово.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР